AcasăBalticaCompania estoniană Auve Tech a prezentat oficial microbuzul autonom alimentat cu hidrogen...

Compania estoniană Auve Tech a prezentat oficial microbuzul autonom alimentat cu hidrogen Iseauto

-

Startup-ul Auve Tech fondat în Estonia în 2017 a prezentat oficial microbuzul urban autonom Iseauto. Câteva prototipuri de transport public alimentat cu hidrogen au pornit pe drumurile publice din Tallinn, iar compania a dezvăluit caracteristicile tehnice. În viitor, asemenea microbuze ar putea apărea în mai multe oraşe din Europa, devenind o adevărată alternativă transportului public mare şi transportului personal în oraşele supraaglomerate.

Primul pasager al navetei a fost chiar preşedinta Estoniei, Kersti Kaljulaid, care s-a arătat încântată proiectul dezvoltat de grupul de entuziaşti. În ciuda dimensiunilor compacte, 3,500 mm în lungime şi 2,400 mm în lăţime, Iseauto poate adăposti la bord simultan până la opt persoane. Asta pentru că microbuzul este lipsit în totalitate de elemente de control tradiţionale, precum volanul şi pedalele, având un sistem de condus autonom cu posibilitatea intervenţiei umane la distanţă pentru corectări.
mai mult la   /piataauto.md/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

Android L Will Keep Your Secrets Safer

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...