AcasăEstoniaEstonia. Inca o tara europeana renunta la carantinare pentru vaccinati

Estonia. Inca o tara europeana renunta la carantinare pentru vaccinati

-

Datele de ultima ora arata ca vaccinul anti-Covid va debloca in curand sectorul calatoriilor internationale. Estonia se alatura tarilor, care nu mai cer carantina pentru cei care dovedesc ca au efectuat a doua doza de vaccin. Conditia este ca vaccinul administrat sa fie aprobat de Uniunea Europeana, adica sa fie Pfizer-BioNTech, Moderna sau AstraZeneca.

Calatorii trebuie sa furnizeze certificat de vaccinare, fapt care ii va scuti de carantina. Cei care si-au revenit dupa COVID-19 in ultimele sase luni pot solicita, de asemenea, scutirea de carantina, dar trebuie sa furnizeze un certificat de medic care sa contina un set de detalii necesare. In prezent, Estonia cere ca toti calatorii care intra in tara din Uniunea Europeana, Spatiul Economic European si spatiul Schengen cu o prevalenta ridicata a COVID-19 sa stea in carantina timp de zece zile la sosire.

mai mult la    /ziare.com/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

Bayside Ranch a perfect canvas for interior designer 2016

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...