19 C
Rīga
sâmbătă, 23 septembrie 2023
AcasăBalticaIohannis: Încurajez responsabilii noștri să contacteze omologii lor din Estonia, să lucrăm...

Iohannis: Încurajez responsabilii noștri să contacteze omologii lor din Estonia, să lucrăm la un concept de e-guvernare

-

Președintele Klaus Iohannis a declarat, în cadrul conferinței de presă de la Tallinn, că a vorbit cu președintele Estoniei despre sistemul de e-guvernare al statului baltic, acesta fiind un model. Șeful statului a spus că încurajează toți responsabilii români din domeniu să contacteze omologii lor estonieni pentru a lucra împreună la un concept de succes.

“Am abordat această chestiune foartă importantă în discuția cu doamna președinte. Este cunoscut faptul că Estonia este un campion al digitalizării și e-guvernării. Este la fel de clar că relațiile noastre foarte bune sunt o bază solidă pentru o colaborare în acest domeniu.

Voi încuraja pe toți responsabilii de la noi din domeniu să contacteze pe omologii lor din Estonia și să încercăm să lucrăm împreună la un concept de succes. Estonia este cu mult, aș spunea chiar foarte mult, înaintea noastră în ce ce privește sisteme de e-guvernare, servicii digitale pentru toți cetățenii, securitatea rețelelor samd. Avem foarte mult de învățat și sunt optimist în ce privește o colaborare foarte sănătoasă în acest

mai mult la   /www.digi24.ro/

Lasă un răspuns

Must Read