AcasăBalticaPrezentatorul de televiziune Vladimir Soloviov, un cunoscut propagandist al lui Putin, a...

Prezentatorul de televiziune Vladimir Soloviov, un cunoscut propagandist al lui Putin, a fost declarat indezirabil în Letonia din cauza glorificării lui Hitler

-

Letonia a anunţat, joi, o interdicţie de intrare pe teritoriul său pentru prezentatorul rus de televiziune Vladimir Soloviev, care, într-o comparaţie defavorabilă la adresa lui Alexei Navalnîi, l-a catalogat pe Adolf Hitler drept „un om foarte curajos”, transmite AFP.
„Am luat decizia de a-l include pe cetăţeanul rus Vladimir Soloviov pe lista persoanelor indezirabile în Republica Letonă”, a scris pe Twitter ministrul Afacerilor Externe din această ţară, Edgars Rinkevics. „Glorificarea nazismului sub orice formă este inacceptabilă pentru Letonia”, a subliniat Rinkevics.
Hitler „era în plan personal un om foarte curajos”, a declarat Soloviov într-o emisiune difuzată recent. „Spre deosebire de acest Führer (Navalnîi), el (Hitler) nu a evitat serviciul militar. El a luptat onorabil în timpul Primului Război Mondial”, a adăugat jurnalistul rus.

Citeste mai mult: adev.ro/qoqgu9

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

Bayside Ranch a perfect canvas for interior designer 2016

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...